Wie ben ik

mc.roeleveld[at]nupsycholoogencoach.nl

Over mij: Mijn naam is Marie Christine Roeleveld. Ik sta met aandacht in het leven en geniet van echt contact met mensen, mooie dingen en lekker eten. Ik woon in Amsterdam, samen met mijn vriend en zoontje.
Mijn drijfveer is om mezelf en anderen uit te dagen in persoonlijke ont-wikkeling, om zo te kunnen zijn wie je bent.
Opleidingen: 
Klinische psychologie, UvA (2009, cum laude), Mindfulness trainer, SeeTrue Mindfulness (2013) en NLP practitioner, Novalife (2015).
Werkervaring: 
In 2009 heb ik samen met collega’s de praktijk “NU psycholoog en coach” opgericht, waar ik sindsdien met veel plezier werk. Ik doe individuele coaching, geef de 8-weekse mindfulness training en geef training bij bedrijven. Daarnaast zet ik me in voor Stichting de Ster, waar ik als psycholoog op creatieve wijze werk met kinderen met sociaal emotionele problemen, aan hun sociale vaardigheden en zelfvertrouwen.
Ik heb een achtergrond in de GGZ waar ik therapie gaf aan kinderen, jongeren en volwassenen met psychische problemen.