Werkwijze

We starten met een intakegesprek waarin we onderzoeken wat je wilt bereiken en of je bij NU op de juiste plaats bent. Naast de inhoud vind ik het belangrijk dat er ook persoonlijk een klik is. Je gaat immers met jezelf aan de slag en daar moet je je veilig voor voelen. Mocht je vraag of probleem beter behandeld kunnen worden op een andere plek, dan help ik je met een eventuele verwijzing. Na de intake volgt een op maat gemaakt traject, bestaande uit individuele gesprekken. Deze zijn gericht op het vergroten van inzicht. Je leert jezelf beter kennen en begrijpen. Dit geeft ruimte om in beweging te komen en om de verandering aan te brengen die jij wilt.

Ik werk overwegend met trajecten van 5 a 10 sessies. Minder of meer mag ook. We evalueren regelmatig het effect van de gesprekken.

Ik heb brede ervaring met coach- en psychologische behandelmethoden. Ik werk oplossingsgericht, met elementen uit de cognitieve gedragstherapie. Afgestemd op jouw traject wordt dit aangevuld met methoden en werkvormen als systemisch werken, NLP, lichaamsgerichte technieken, kernkwaliteiten, mindfulness en ontspanningsoefeningen.

Tijd en kosten: De gesprekken duren 1 uur of indien gewenst langer. Ze kunnen wekelijks, of met meer tijd ertussen, plaatsvinden.
Particulier tarief  €95,- (incl btw) per sessie. Zakelijk tarief €150,- (ex btw) per sessie.

Als vrijgevestigd psycholoog ben ik niet aangesloten bij zorgverzekeraars. Mijn consulten worden dan ook niet vergoed door de basis- of aanvullende verzekering.
Voor particulieren zit ik daarom onder het reguliere tarief om het voor iedereen toegankelijk te maken. Voor zakelijke consulten reken ik een hoger tarief.

Afspraken verzetten kan kosteloos binnen 48 uur.