Wie ben ik

mc.roeleveld[at]nupsycholoogencoach.nl

Over mij: Mijn naam is Marie Christine Roeleveld. Ik sta met aandacht in het leven en geniet van echt contact met mensen, mooie dingen en lekker eten. Ik woon in Amsterdam, samen met mijn vriend en twee zoontjes. Ik ben gefascineerd door groei, zowel in de natuur als in mensen. Dat dingen die vastzitten in beweging kunnen komen.
Mijn drijfveer is om mezelf en anderen uit te dagen in persoonlijke ont-wikkeling, om zo te kunnen zijn wie je bent.
Opleidingen: 
Klinische psychologie, UvA (2009, cum laude), Mindfulness trainer, SeeTrue Mindfulness (2013) en NLP practitioner, Novalife (2015), Systemisch Werken, Phoenix (2019).
Werkervaring: 
In 2009 heb ik -samen met collega’s- de praktijk “NU psycholoog en coach” opgericht, waar ik sindsdien met veel plezier werk. Ik doe individuele coaching, geef de 8-weekse mindfulness training en geef training bij bedrijven.
Ik heb een achtergrond in de GGZ waar ik therapie gaf aan volwassenen, jongeren en kinderen met psychische problemen. Daarnaast heb ik me jarenlang ingezet voor Stichting de Ster, waar ik als psycholoog op creatieve wijze werk met kinderen met sociaal emotionele problemen, aan hun sociale vaardigheden en zelfvertrouwen.